18 juni 2019
19:30

Essinge IK 1

Referat: Ingarö IF 1 - Essinge IK 1

Säsogens första match på naturgräs, och vilket fint gräs det var. Vi startade matchen väldigt fint och kontrollerade spelet. Vi tog ledningen och forsatte forsera framåt utan att få in något mer mål. Första halvlek dominerar vi och kontrollera mycket väl. Andra halvlek är en helt ny match med högre tempo och mer fysiskt. Vi tappar skärpan som vi gör ibland och släpper in 1-1. Vi känner ändå att vi är det bättre laget och trycker på framåt. Båda lagen börjar bli lite gnälliga. Vi får två röda kort och blir rånade på en solklar straff. Vi får nästan alla domslut emot oss genom hela matchen och på något sätt lyckas vi trycka in 2-1 med några minuter kvar. Vi var det bättre laget, men vi hade ändå lite tur att vi fick åka hem med 3 poäng. Lite bråk efter matchen då båda lagen kände mycket frustration, inget som urartade som tur är. Återigen gör vi matcher mer spännande än dem ska vara och det är verkligen något vi behöver jobba på. Fick även höra att våra motståndare läser våra refferat, så om någon motståndare läser detta. Lycka till på höstsäsongen mot oss, kommer inte bli lätt för er. Nu tar vi lov innan vi drar igång igen inför Gothia. Trevlig sommar! //Lukas